Salaojat - Oulu ja Oulun alue

Salaojat auttavat pitämään rakennuksesi perustuksen kuivina

Niitä tarvitaan erityisesti silloin, kun rakennuksessa on hyvin matala sokkeli tai kellari. Salaojaputkien lisäksi järjestelmään kuuluu kosteuden nousua torjuva ja vettä läpäisevä salaojituskerros, joka voi olla pestyä sengeliä tai sepeliä. Kiimingin Murske Oy hoitaa salaojitukset kaikkiin maastoihin Oulussa ja Oulun alueella. Meidän kokemuksella ja ammattitaidolla saat takuuvarmasti luotettavan lopputuloksen.

Palveluihimme kuuluvat myös sadevesijärjestelmät sekä imeytyskentät, joita teemme vuosien kokemuksella. Tutustu myös talojen pohjatöihimme.

Ota yhteyttä »

Hulevesiviemäröinti

Kaupunkiympäristössä on hyvin paljon kovaa rakennettua pintaa, jota ei voi läpäistä. Tällöin vesi jää pinnan päälle, jolloin on vaarana, että vesi ohjautuu rakennusten varasto- ja kellaritiloihin aiheuttaen suuria aineellisia vahinkoja. Hulevedellä tarkoitetaan rakennetuilla alueilla rakennusten katoille, maan pinnalle ja muille pinnoille kertyviä sade- ja sulamisvesiä. Hulevesiä muodostuu etenkin keväisin lumien sulaessa, kesäisin rankkasateella sekä syksyisin sadekausien aikoihin. Me Kiimingin Murske Oy:llä teemme hulevesiviemäröinnit vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Kun haluat asiantuntevan yhteistyökumppanin, ota meidät mukaan projektiisi!

Ota yhteyttä »

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Jätä meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.